Gegevensbescherming/copyright

Productzoeker

U hebt advies nodig bij uw productkeuze?
Op basis van uw behoefte leidt onze productassistent u naar de juiste BURY-productoplossing.


 

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze newsletter

E-mailadres


Richtlijnen inzake gegevensbescherming

Gegevensbescherming/copyright

Hierbij distantiëren wij ons uitdrukkelijk van de inhoud van alle gelinkte pagina's op onze homepage. Deze inhoud beschouwen wij niet als de onze. Deze verklaring geldt voor alle op onze homepage aangebrachte links naar derden.

Via onze website registreren wij geenszins persoonsgerelateerde gegevens (bv. namen, adressen, telefoonnummers of e-mailadressen), tenzij u ons dergelijke gegevens vrijwillig ter beschikking stelt (bv. door registratie, enquête) of hiermee hebt ingestemd of als de betreffende wetsvoorschriften inzake de bescherming van uw gegevens dit toestaan.

De door u ter beschikking gestelde persoonsgerelateerde gegevens worden over het algemeen door ons gebruikt om uw aanvraag te beantwoorden, uw orders te bewerken of u toegang te verschaffen tot bepaalde informatie of aanbiedingen.

Het maken en verspreiden van roofkopieën op internet is zowel civielrechtelijk als strafrechtelijk vervolgbaar. De belangrijkste regelingen zijn:

§ 97 UrhG (Urhebergesetz) Eis tot nalaten en aanspraak op schadevergoeding

§§ 106 – 108 UrhG (Urhebergesetz) Ongeoorloofd gebruik van auteursrechtelijk beschermde werken

Creatieve prestaties zoals bv. foto's, software en muziek zijn door de wet auteursrechtelijk beschermd: de gebruiksrechten liggen uitsluitend bij de auteur, ofwel bij diegene die de foto etc. heeft gemaakt.

Alle op deze internetpresentie gebruikte teksten, foto's en grafische vormgeving zijn auteursrechtelijk beschermd. Als u delen hiervan wilt gebruiken, neem dan contact op met de exploitant van de pagina. Deze zal dan eventueel het contact met de auteur of de tot gebruik bevoegde tot stand brengen.

Flash-plugin
Een deel van deze website is gemaakt met Shockwave Flash. Om de inhoud volledig tot zijn recht te laten komen, hebt u de Flash-plugin nodig, die u hier kunt downloaden. http://www.adobe.com/flashplayer
Adobe Acrobat Reader
Om Pdf-documenten te kunnen bekijken, hebt u de Acrobat Reader nodig. http://www.adobe.com/reader

CMS
Deze website gebruikt CMS TYPO3, http://www.typo3.org

Website-statistiek
Deze website gebruikt Webalizer, Google Analytics en Piwik (Piwik is een open source webanalysetool).

Javascript
Om de volledige functionaliteit van deze pagina te waarborgen, dient JavaScript te zijn geactiveerd in uw browser.

Cookies
Wij raden u tevens aan cookies toe te staan zodat wij het bekijken van onze pagina's zo comfortabel mogelijk voor u kunnen maken.

Foto's
© Licentierecht: foto's deels onder licentie door Fotoagentschap Fotolia.com iofoto , Yuri Arcurs, richard villalons, Mauro Saivezzo, Pixel, db-bermondi.

Design + technische uitvoering
© db-bermondi 2010, http://www.db-bermondi.de


BURY GmbH & Co. KG
Robert-Koch-Straße 1-7
D-32584 Löhne