Productzoeker

U hebt advies nodig bij uw productkeuze?
Op basis van uw behoefte leidt onze productassistent u naar de juiste BURY-productoplossing.


 

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze newsletter

E-mailadres


Richtlijnen inzake gegevensbescherming

10.04.2012

Nieuw: CC 9048 en CC 9058

Telefoneren en meer. Eenvoudig. Comfortabel.

De CC 9060 modellen van BURY staan al jaren op de eerste plaats in de lijsten met de beste Bluetooth® handsfree sets. Met de CC 9048 en CC 9058 gooit BURY nog twee andere systemen in de strijd. Door hoog bedieningscomfort en voortreffelijke spraakkwaliteit verleggen de beide noviteiten de grenzen in de wereld van de vast geïnstalleerde Bluetooth handsfree sets.


Hoe veel handsfree heeft de mens nodig? Deze vraag is BURY nagegaan bij de ontwikkeling van zijn beide nieuwkomers – en dat met twee uiterst overtuigende antwoorden: de Bluetooth® handsfree sets CC 9048 en CC 9058.


De toegang tot de wereld van de vast ingebouwde Bluetooth® handsfree sets vormt nu de CC 9048. Deze biedt met zijn nieuw ontwikkelde elektronicabox veel plezier aan het telefoneren voor weinig geld. Naast een betrouwbare Bluetooth® verbinding met de telefoon en perfecte spraakweergave via het audiosysteem van het voertuig, bezit de CC 9048 bijvoorbeeld een functie om de radio tijdens het telefoneren automatisch stom te schakelen. Voor onbeperkt plezier bij het telefoneren tijdens de rit zorgt de meegeleverde, voor de meeste telefoonmodellen passende, micro USB laadkabel. Andere laadkabels zijn uiteraard verkrijgbaar als toebehoren.


CC 9048: spraakkeuze al bij het instapmodel

Van het aannemen van een gesprek tot en met het regelen van het volume: met de afstandsbediening, die kan worden bevestigd, heeft men alle belangrijke gespreksfuncties in de hand. Meer heeft men in het dagelijkse leven ook niet nodig, want de CC 9048 verschaft zich toegang tot de functie spraakkeuze van de telefoon. Zo volstaat één woord al om de gewenste gesprekspartner te bereiken. Veilig, betrouwbaar en voor een prijs van nog geen honderd euro.

Een ander hoogtepunt is de Multipoint-functie, waarmee twee mobiele telefoons tegelijkertijd aan de CC 9048 gekoppeld kunnen worden. Bijzonder praktisch, als men een telefoon voor beroepsmatig en een voor privé-gebruik heeft.


CC 9058: elegant sensor display voor meer comfort

Bij de CC 9058 gaat het er zichtbaar comfortabeler aan toe. Daarvoor zorgt het elegante display met verlichte sensortoetsen. Daarmee kunnen alle basisfuncties van het toestel zoals het aannemen van een gesprek en het regelen van het volume bediend worden. Bovendien levert het de bestuurder alle belangrijke informatie. Telefoonnummers, verbonden toestellen, laadtoestand van de accu, signaalsterkte en nog veel meer kunnen dankzij het contrastrijke OLE-display op elk moment optimaal worden afgelezen – zelfs bij invallend zonlicht. En dat is nog lang niet alles wat de CC 9058 aan extra functies te bieden heeft.

Naast de genoemde Multipoint-functie werd de CC 9058 ook uitgerust met een uitgebreid intern geheugen, om een snelle toegang tot telefoonboeken en bellijsten te garanderen. Dit beheert de gegevens van tot 8 telefoons en wordt bij elke verbinding met de mobiele telefoon geactualiseerd.


Daar zit muziek in

Het spreekt voor zich dat ook de CC 9058 beschikt over de handige mogelijkheid om verbonden telefoons op te laden - de micro USB aansluitkabel is ook hier bij de levering inbegrepen. Deze laatste kan echter ook met een extra USB kabel voor de overdracht van software-updates worden gebruikt. Bovendien bezit het toestel een klinkaansluiting om muziekbestanden over te dragen aan het audiosysteem. Daarvoor werd de CC 9058 uitgerust met een krachtige digitale 30 watt stereo versterker. Voor echt muziekgenot via het audiosysteem van het voertuig.


„Met de CC 9048 en CC 9058 bieden wij consumenten al in de instapklasse duidelijk meer veiligheid en comfort“, looft marketing directeur Björn-Erik Falkenau de bijzonderheden van de nieuwe modelreeks, en hij verwijst ten slotte nog naar een andere eigenschap van de toestellen: de voor BURY typische kwaliteit: „Die zorgt ervoor dat onze klanten lang plezier beleven aan hun toestellen. Ook daarop zijn wij trots.“

CC 9058

CC 9048