Productzoeker

U hebt advies nodig bij uw productkeuze?
Op basis van uw behoefte leidt onze productassistent u naar de juiste BURY-productoplossing.


 

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze newsletter

E-mailadres


Richtlijnen inzake gegevensbescherming

Organisatie

Het merk BURY is een bekende en gewaardeerde naam en staat wereldwijd voor innovatie, hoogste kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Met creativiteit en passie ontwikkelen wij producten, hand in hand met en voor de automobielindustrie alsmede met de gekwalificeerde vakhandel. Compromisloze kwaliteit en toonaangevende technologie in ons segment: dat zijn waarden waarop niet alleen wij maar ook onze klanten kunnen bouwen.

De BURY-organisatie

Aftermarket

Voor de automobiele aftermarket biedt BURY vele producten aan op het gebied van handsfreesets, houdersystemen alsmede elektronische rittenboeken. De verkoop vindt plaats via distributie aan speciaalzaken, waar de eindgebruiker onze producten kan aanschaffen.

OEM

Jarenlang onderhouden partnerschappen met een hoge mate aan vertrouwen zijn een belangrijk fundament voor een succesvolle samenwerking met binnen- en buitenlandse fabrikanten van auto’s en mobiele telefoons. Hier kunnen wij als innovatieve leverancier van ideeën en ontwikkeling of als fabrikant met succes samenwerken. Onze kracht: alles in één bedrijf gebundeld.

Het productontwikkelingsproces bij BURY

Het BURY-ontwikkelingsproces