Productzoeker

U hebt advies nodig bij uw productkeuze?
Op basis van uw behoefte leidt onze productassistent u naar de juiste BURY-productoplossing.


 

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze newsletter

E-mailadres


Richtlijnen inzake gegevensbescherming

Wereldwijd voor u actief

De firma BURY GmbH & Co. KG behoort tot de toonaangevende producenten van multimedia-interface-oplossingen voor de automotive branche en levert onder andere handsfreesets en telefoonhouders.

Op basis van zelf ontwikkelde technologieën produceert en verkoopt de onderneming in 50 landen innovatieve producten voor de groeiende markt van de mobiele communicatie in de aftermarket, alsmede klantspecifieke oplossingen voor de originele uitrusting. Samenwerkingsverbanden met alle belangrijke producenten van mobiele telefoons en met toonaangevende aanbieders van gedigitaliseerde navigatiegegevens waarborgen de snelste beschikbaarheid van actuele producten. OEM-producten van BURY zijn niet alleen verkrijgbaar via de gekwalificeerde vakhandel en via autoservicebedrijven, maar worden ook geleverd via vele gerenommeerde automobielfabrikanten en exploitanten van mobiele communicatienetwerken.

Drie locaties:

Meer dan 760 medewerkers, waaronder meer dan 300 ingenieurs

110 in Löhne/Westfalen

600 in Mielec (Polen)

50 in Rzeszow (Polen)

 

Het hoofdkantoor van de onderneming ligt in Löhne, Oost-Westfalen. Hier zijn meer dan 100 medewerkers werkzaam in met name de afdelingen Verkoop, Marketing, Elektronicaontwikkeling en Administratie. Op de productielocatie in het Poolse Mielec bevinden zich naast de productie en de logistiek de afdelingen Kwaliteitsbewaking en Bouw van prototypen en gereedschappen. In totaal werken hier meer dan 600 werknemers mee aan ons succes.

Wereldwijde samenwerkingsverbanden:

NL: BURY Partnerschaften weltweit
Löhne, Duitsland

Löhne, Duitsland

Mielec, Polen

Rzeszow, Polen

Rzeszów, Polen

Huamantla, Mexiko

Huamantla, Mexiko